VT-ambassadors

Door uw postcode hiernaast in te vullen kunt u een ambassador zoeken in uw streek.

De grootte van het aangeboden assortiment kan per verkooppunt verschillen. Verkooppunten met een volledig assortiment herkent u aan de indicatie "OOOO" bij het adres. Verkooppunten met "OOO" naast het adres beschikken over een ruim assortiment. Artikelen die niet in voorraad zouden zijn zal men graag voor u bestellen.

Supermarkten en doe-het-zelf zaken beschikken over een ruim assortiment van de courantste producten.

Voor informatie over een product of een verkooppunt kan u ons contacteren via e-mail of tijdens de kantooruren bellen naar 051 20 45 11.

Zoeken via Google maps

Zoeken postcode of gemeente

Zoek een verkooppunt

Vul hier uw postcode in:

Zoeken

VT Resist

VT Resist-gazon is specifiek geschikt voor de aanleg van een gazon op lichte (zand)gronden die gevoelig zijn aan droogte: dit mengsel blijft langer groen en herstelt sneller tijdens droge en hete zomers. VT Resist-gazon bevat grassen die dankzij een diepere beworteling ook in diepere bodemlagen water en voedingsstoffen kunnen opnemen.

Meer info
Onze aanrader voor 2024

Onze aanrader voor 2024

Bloemzadenmengsels

 

Een mengsel zaden van diverse soorten bloemen is heel eenvoudig in gebruik. Men zaait het mengsel rechtstreeks op de plaats van bestemming. Dat kan al vanaf eind april. Zaai alleen in een bewerkte grond waarbij van de bovenste laag een fijn zaaibed gemaakt is. Bij het zaaien moet de grond onkruidvrij zijn. De hoeveelheid zaad wordt goed verdeeld over de beschikbare oppervlakte, dus dun zaaien. Een goed gemiddelde is 1 gram zaad per vierkante meter. Om de jonge kiemplanten uit het mengsel beter te kunnen onderscheiden van kiemend onkruid kan men op rijtjes zaaien en die aanduiden door middel van stokjes. Eens de rijke variatie van plantjes uit het mengsel zich goed genesteld heeft, is er nog weinig omkijken naar. Dan wordt het, een zomerlang, volop genieten van de kleurrijke en uitbundige bloei waarvoor eenjarigen zo bekend en geliefd zijn.

 

Weerbericht

Weerbericht

Voor het weerbericht van de komende 7 dagen, opgesteld door de Bodemkundige Dienst van België: klik hier.