Onze adviezen

Kruiden altijd bij de hand.

Kruiden hebben heel wat eigenschappen. Ze zijn decoratief, ze ruiken lekker en ze geven bovendien een aparte smaak aan je gerechten. In een tuin zijn er veel hoekjes of plaatsen waar je wat kruiden kunt telen. Kruiden zijn vaak ook heel decoratieve planten. Ze zijn gemakkelijk te kweken en vragen geen bijzondere verzorging Een perkje of border dicht bij de keuken is ideaal! Kruiden moeten immers binnen handbereik zijn. Let er wel op dat ze veel zonnelicht krijgen, onontbeerlijk voor de vorming van hun heerlijke smaak en geur. Ze zijn ook heel goed te kweken in potten of bloembakken. Kruiden houden niet van nattigheid.
Zelf kruiden zaaien heeft zo zijn voordelen: ze zijn altijd supervers en in optimale toestand te plukken. Eigenlijk volstaan een paar planten om een seizoenlang van te plukken. Heb je wat planten op overschot dan kan je iemand verrassen met wat verse kruiden of een paar plantjes. In de herfst kan je van de overvloed profiteren om een wintervoorraad aan te leggen door ze te drogen of in te vriezen. Om kruiden te drogen knip je ze af en hang je ze ondersteboven in een donkere, warme goed geventileerde ruimte. Des te sneller het kruid droogt, des te beter de smaak en kleur bewaard blijft.

Zoek een verkooppunt

Vul hier uw postcode in:

Zoeken

VT Resist

VT Resist-gazon is specifiek geschikt voor de aanleg van een gazon op lichte (zand)gronden die gevoelig zijn aan droogte: dit mengsel blijft langer groen en herstelt sneller tijdens droge en hete zomers. VT Resist-gazon bevat grassen die dankzij een diepere beworteling ook in diepere bodemlagen water en voedingsstoffen kunnen opnemen.

Meer info
Promosem

Promosem

 

Uw communicatie op een zaadzakje in uw huisstijl dat zich perfect integreert in een campagne voor uw merk of uw organisatie? Daarmee maakt u een verschil en daarvoor hebben wij de oplossing!

Ontdek onze diverse formules voor kleine en grote oplagen.

Meer info