Gazon

Weide voor kleinvee

Klik op de foto om te vergroten

Weide voor kleinvee

Dit graszadenmengsel vormt een smakelijke en voedselrijke weide, heilzaam voor de gezondheid van de dieren. Het is het een zeer sterke grasmat voor intensief gebruik, met een groot herstelvermogen. Het is geschikt voor alle gronden, kiemt snel en resulteert in korte tijd voor een dichte begroeiing.

Ideel voor kippen, eenden, konijnen, schapen, geiten, maar ook voor paarden en pony’s.

Dit graszadenmengsel kan ook gebruikt worden om een bestaande weide te herstellen.

Zaaidichtheid: voor 100 m²: 15 g /m², voor 150 m²: 10 g /m².

 

 

Zaaien
J
F
M
A
M
J
J
A
S
O
N
D

TOEVOEGEN AAN MIJN WENSLIJST

Productgegevens:

Artikelnummer: 44015
Barcode: 54 11266 440151
Optimale kiemtemperatuur: 12 °C
Gemiddelde kiemduur: 14-21 dagen
Inhoud verpakking: 1,5 kg

Print deze pagina

Zoek een verkooppunt

Vul hier uw postcode in:

Zoeken
Onze aanrader voor 2020

Onze aanrader voor 2020


Tomaat Crokini

 

Dit seizoen een must om te proberen: zaai deze leuke aperitief tomaten, met een zeer lekkere smaak, serveer ze bij het aperitief. Verrassend lekker en gezond!

Dankzij de resistentie tegen vele ziektes en de uitstekende vruchtzetting op de plant, zult u vele heerlijke en zoete cherrytomaten oogsten!

Cherrytomaten zijn rijk aan koper, ijzer, kalium, zink, calcium en jodium, maar ze hebben ook veel voedingselementen zoals vitamine A, B, C en E. Ze hebben dan ook veel voordelen voor ons immuunsysteem.

De CROKINI cherrytomatenplant is zeer productief en produceert meer dan driehonderd zoete vruchten per plant. De plant is onmiskenbaar een groot succes in de tuin dankzij de hoge kwaliteit van de planten en de sterk vertakte trossen.

 

Crokini zal u smaken!

Plant uw CROKINI cherrytomaat in mei en genieten van een goede oogst van juli tot september. Onze cherrytomatenplanten zijn sterk en van nature goed bestand tegen verschillende ziekten waar veel tomaten gevoelig voor zijn. De ronde, rode CROKINI-tomaten barsten niet snel, waardoor de opbrengst maximaal is! De productie is goed gespreid, zodat u lang kunt genieten van CROKINI cherrytomaten als aperitief, in salades, gekookt als tapas of op een satéprikker gestoken

VT zaden kopen

VT-zaden zijn te koop in tuincentra. Een aantal van onze klanten bieden VT-zaden te koop in hun webshop. Je vindt de links daarvoor op onze pagina webshop.

Naast tuincentra zijn VT-zaden ook te koop in supermarkten en doe-het-zelf winkels.

Naar webshop

Meer info