Over Sanac

De Sanac Groep met hoofdzetel in Wervik, is met meer dan 75 miljoen euro omzet en ruim 125 werknemers, de leidinggevende toeleverancier voor de land- en tuinbouw in België en Noord-Frankrijk.
Daarnaast heeft Sanac een toonaangevende positie als distributeur van tuinartikelen voor het retail segment.

Vanuit een jarenlange ervaring en specialisatie spelen haar 4 divisies elk een leidinggevende rol in hun markt:

  • De divisie Land- en Tuinbouw levert met een ervaren team van specialisten elke dag opnieuw het beste advies, product- en distributiepakket waarmee zij haar klanten in de land- en tuinbouw, tuinaanleg en openbaar groen, op duurzame wijze ondersteunen.

  • Sanac Retail is de referentie-partner voor het tuincentrum en de doe-het-zelf zaak die hun rendement per m² willen maximaliseren met concepten zoals de TuinapotheekTM en het merk OSMO voor meststoffen en potgrond.

  • Seeds & Bulbs is de tuinzaden specialist  voor de hobbytuinder in België. Met het merk VT worden tuincentra, supermarkten en doe-het-zelf zaken geleverd met een aangepast assortiment.

  • De divisie Logistics is is een referentie op vlak van logistieke dienstverlening aan de Belgische groensector waardoor haar klanten genieten van een uiterst flexibele en competitieve logistieke service met meer dan 20.000 m² modern uitgeruste magazijnruimte en een uitgebreide vloot van eigen vrachtwagens.

Naar de website van Sanac

Zoek een verkooppunt

Vul hier uw postcode in:

Zoeken