VT-ambassadors

Door uw postcode hiernaast in te vullen kunt u een ambassador zoeken in uw streek.

De grootte van het aangeboden assortiment kan per verkooppunt verschillen. Verkooppunten met een volledig assortiment herkent u aan de indicatie "OOOO" bij het adres. Verkooppunten met "OOO" naast het adres beschikken over een ruim assortiment. Artikelen die niet in voorraad zouden zijn zal men graag voor u bestellen.

Supermarkten en doe-het-zelf zaken beschikken over een ruim assortiment van de courantste producten.

Voor informatie over een product of een verkooppunt kan u ons contacteren via e-mail of tijdens de kantooruren bellen naar 051 20 45 11.

Zoeken via Google maps

Zoeken postcode of gemeente

Zoek een verkooppunt

Vul hier uw postcode in:

Zoeken
Onze aanrader voor 2020

Onze aanrader voor 2020


Tomaat Crokini

 

Dit seizoen een must om te proberen: zaai deze leuke aperitief tomaten, met een zeer lekkere smaak, serveer ze bij het aperitief. Verrassend lekker en gezond!

Dankzij de resistentie tegen vele ziektes en de uitstekende vruchtzetting op de plant, zult u vele heerlijke en zoete cherrytomaten oogsten!

Cherrytomaten zijn rijk aan koper, ijzer, kalium, zink, calcium en jodium, maar ze hebben ook veel voedingselementen zoals vitamine A, B, C en E. Ze hebben dan ook veel voordelen voor ons immuunsysteem.

De CROKINI cherrytomatenplant is zeer productief en produceert meer dan driehonderd zoete vruchten per plant. De plant is onmiskenbaar een groot succes in de tuin dankzij de hoge kwaliteit van de planten en de sterk vertakte trossen.

 

Crokini zal u smaken!

Plant uw CROKINI cherrytomaat in mei en genieten van een goede oogst van juli tot september. Onze cherrytomatenplanten zijn sterk en van nature goed bestand tegen verschillende ziekten waar veel tomaten gevoelig voor zijn. De ronde, rode CROKINI-tomaten barsten niet snel, waardoor de opbrengst maximaal is! De productie is goed gespreid, zodat u lang kunt genieten van CROKINI cherrytomaten als aperitief, in salades, gekookt als tapas of op een satéprikker gestoken

Weerbericht

Weerbericht

Voor het weerbericht van de komende 7 dagen, opgesteld door de Bodemkundige Dienst van België: klik hier.