Groenten kruiden

Keukenraap

Klik op de foto om te vergroten

Keukenraap Milanese witte roodkop

Milanese witte roodkop

Tuin- of keukenraapjes kunnen zowel in het voorjaar als in de zomer worden gezaaid. Voor de beste smaak oogst je de knolletjes als ze nog vrij klein en krokant zijn.

Zaai op een diepte van 1 cm in rijtjes die 25 cm uit elkaar liggen. Dun de zaailingen in de rij uit tot op 10 cm. Raapjes worden geoogst als ze een diameter hebben van 6 tot 8 cm.


Zaaien Oogsten
J J
F F
M M
A A
M M
J J
J J
A A
S S
O O
N N
D D
Beschut zaaien
Ter plaatse zaaien
Oogsten  

TOEVOEGEN AAN MIJN WENSLIJST

Productgegevens:

Artikelnummer: 239
Prijsklasse: L
Barcode: 54 11266 202395
Optimale kiemtemperatuur: 16-22 °C
Gemiddelde kiemduur: 5 dagen
Inhoud verpakking: 4 g
Zaden per gram: 400-600

Print deze pagina

Aanverwante producten

Zoek een verkooppunt

Vul hier uw postcode in:

Zoeken